Fotoselli kapı nedir ve nasıl çalışır? - Dara Otomosyon

Fotoselli kapı nedir ve nasıl çalışır?

Fotoselli kapı; gellikle cam veya estetik açıdan güzel görünen paslanmaz çelik krom çerçeveli kumlu cam vb... sonsuz tasarımlar şeklinde kolay geçiş, hijyen ve enerji tasarrufu için üretilmiş olup geçiş alanına girer girmez sizi algılar ve kendiliğinden açılan bir sistemdir.Kapıyı açmak için fiziksel bir güce ihtiyaç duymazsınız bu kolaylık süpermarketlerden havalimanlarına kadar, otellerden hastanelere kadar yaygınca kullanılmaktadır.

Fotoselli kapı nasıl çalışır?

1. Algılama sistemi (Radar): Kapıya yaklaşan objeyi algılama sistemidir. Günümüzde, algılama sistemi mikrodalga veya kızılötesi frekanslarla çalışır. Aygıt, objeyi algılar-algılamaz, programlamaya göre, gerekli düşük voltajlı elektrik sinyali Kontrol Paneline gönderir

 

2. Kontrol Paneli yönetim sistemi: Kapının beynidir. Otomatik kapının en yaygın 5 fonksiyonunu

1. Normal mod: Aç-kapa,

2.Gece modu: Sürekli kapalı,

3.Sürekli açık modu,

4.Kış modu: Kanatlar yarı yarıya açılır,

5.Sadece giriş modu: Tek yönlü açılır yönetir

3. Kanat profilleri sistemi: Ana malzeme olarak alüminyum profillerden oluşur. Kanatların ağırlığı, otomatik kapının performansına doğru orantılıdır.

4. Motor ve yürütme grubu sistemi: Fotoselli kapının en önemli unsurudur. Dekoderli motorlar yaygınca kullanılmaya başlamıştır. Motor ile yürütme grubu birbirine bağımlı çalışır ve doğru orantılı performans içindedir. Hız ayarı, ağırlık ayarı ve bir çok başka özellikler, motor ve yürütme grubunun performansına göre belirlenir.


logo
Temeli 2003 yılında atılan şirketimizin geçen süre zarfında firmaların birçok projesinde satış ve çözüm ortağı olmuştur. Dara Otomatik Kapı Sistemleri; sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en son teknolojiyi sunmak...

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

telefon +90 212 541 60 07
telefon +90 532 059 47 47
email [email protected]
adres Kanarya Mah. Florya Cad. No27 Küçükçekmece /


DARA OTOMATİK KAPI 2024 © Tüm hakları saklıdır. | Beranet